Naisten Jalkineet, Korkokengät
NAISTEN KENGÄT: KORKKOKORKAT JA PUMPUT
Naisten pumput ja korkokengät lisäävät tuuman glamouria ja itsevarmuutta jokaisella askeleellasi. Löydä täydelliset korkokengät suuriin häihin tai hanki mukavat korkokengät, jotka piristävät treffiasuasi. Voit jopa tutkia olkakorkokenkiä uuden cocktailmekon kanssa tai valmistautua liiketapaamisiin naisten uramekon ja klassisen laivastonsinisen tai mustan pumpun kanssa.

Tilaisuudesta riippumatta, voit olla varma, että olet valmis muodollisiin tapahtumiin, erityisjuhliin ja tyttöjen illanviettoon ympäri vuoden uusimpien, trendikkäiden kenkien kanssa. Mutta jos olet kuten useimmat ihmiset, olet todennäköisesti miettinyt, mikä ero on pumppujen ja korkokenkien välillä. Loppujen lopuksi ne molemmat näyttävät melko samanlaisilta. Katsotaanpa joitain keskeisiä eroja, jotka olet ehkä unohtanut.

Ero korkokenkien ja pumppujen välillä

Mitä ovat korkokengät?

Näitä moderneja jalkineita käytetään nostamaan pituuttasi. Lyhyemmät naiset voivat pitää korkokenkiä hyödyllisinä, kun ne lisäävät pituuttaan 2–8 tuumaa. Korkokengät koostuvat tyypillisesti terävästä kantapäästä, joka nostaa kantapään huomattavasti varpaita korkeammalle. Sen lisäksi, että kantapäät lisäävät käyttäjän pituutta, ne saavat jalat näyttämään pidemmiltä, ​​sävyisiltä ja hoikemmilta.

Myös korkokenkiä on eri tyylejä. Kaikki kenkätyylit, olivatpa ne sandaaleja, pumppuja tai saappaita, voivat luokitella korkokengiksi. Ja koska niiden muotoilut sisältävät soljet, nauhat ja olkaimet, ne ovat loistava valinta häihin ja juhliin.


Mitä ovat pumput?

Huolimatta samankaltaisuudestaan ​​korkokenkien kanssa, pumput ovat suljettuja kenkiä, jotka ovat muodollisempia. Ne on myös helpompi pukea ja riisua kuin soljelliset tai olkaimet. Toisin kuin korkokengät, jotka ovat ihanteellisia lyhyemmille naisille, pumput ovat hyvä valinta kaikille pituudestaan ​​​​riippumatta. Pumput sopivat myös vapaa-ajan asuun luomaan rennon ilmettä. Toinen keskeinen ero näiden kahden kengän välillä on, että pumpuissa on enemmän tilaa jalalle. Tämä tekee siitä mukavamman valinnan, varsinkin kun sitä käytetään koko päivän toimistossa.

Riippumatta siitä, minkä tyylin valitset, täydennä mikä tahansa asu KenkiaLaukut:n naisten pumpuilla ja korkokengillä. Tarjoamme kenkiä kaikissa vaatekaappiisi sopivissa väreissä, kuten muodikkaat keltaiset korkokengät. Löydä uusimmat mallit, värit ja trendit naisten korkokenkien ja housujen kanssa, mukaan lukien ruusukullanväriset metalliset, kukka- ja hihnasoljet. Tarjoamme monia eri tyylejä kenkiä asuusi sopiviksi, kuten gladiaattorikorkokengät ja peep-toe-korkokengät. Esittele pedikyyriä tai pukeudu gladiaattorikorkoihin, kun sinun on lähdettävä kaupunkiin.

Korkokengät
Miten nostat tyylisi uusiin korkeuksiin? Astu korkokenkiin, saatavilla osoitteessa KenkiaLaukut. Korkokengistä sandaaleihin, meillä on sinulle täydelliset korkokengät.

Pakolliset korkokengät:

Stiletto korkokengät
Haluatko tehdä seksikkään lausunnon kantapäälläsi? Jatka tavaraasi Stiletto Heelsissä. Haluatpa sitten pumppuja tai hihnasandaaleja, voit nauttia laajasta valikoimastamme.

Block Heels
Etsitkö vakaampia korkokenkiä? Leveämmällä pohjalla varustettu Block Heels -kengät ovat yleensä mukavampia ja helpompia kävellä kuin korkokengät. Trendikäs ulkoasu löytyy kaksiosaisista lohkokorkokandaaleista.

Alustakorkokengät
Haluatko kohota väkijoukon yläpuolelle? Flaunt Platform Heels -korkokengät korkealle tyyliin. Näissä kengissä on paksu pohja ja korkea kantapää. Jalan kulmaa pienentämällä alustat ovat yleensä mukavampia kuin tyypilliset kantapäät.

Slingback Heels
Slingback-korkokengät, joissa on avoin selkä ja hihna, ovat klassikoita kenkäkokoelmaasi. Estä hihna liukumasta irti varmistamalla, että selkänojat ovat täydellisen kokoisia.

Pumput
Miten pumput eroavat stilettoista? Pumpuissa on järkevämpi kantapää, joka sopii ihanteellisesti toimistopäivään. Nämä kengät sopivat täydellisesti kynähameiden tai tehopukujen kanssa. Säästä korkokengät hauskaa iltaa varten.

Sandaalikorkokengät
Miten lämmität iltasi ulkoasua? Olkapäälliset sandaalit ovat pakollisia, kun haluat pukeutua tehdäksesi vaikutuksen. Pistele nämä tyylit neutraaleilla tai metallisävyillä, jotka sopivat helposti yhteen kaikkien suosikkiilojesi kanssa.

Naisten korkokenkivalikoimastamme löydät kaikki kengät, joita tarvitset täydentämään arjen ilmettäsi. Osta naisten korkokenkiä ja pumppuja, saatavilla osoitteessa KenkiaLaukut.