Naisten Laukut, Lompakot
NAISTEN LOPAKKOT, KOLIKKOPASKUT, RANTEET JA KYTKIMET
Meillä ei aina voi olla kaikkea yhdessä. Joskus voimme kuitenkin säilyttää päivittäiset välttämättömät tavaramme yhdessä paikassa. Olkaamme rehellisiä, ei ole helppoa valita, mitä ottaa mukaan ja mitä jättää jälkeensä. KenkiaLaukut on täällä auttamassa sinua pitämään asian yksinkertaisena: pakata välttämättömät tavarat päivääsi liikkeellä johonkin upeista lompakoistamme, kolikkopusseista, rannerenkaista tai kytkimistä.

Naisten järjestäjälompakot
Pidä tärkeimmät tavarasi yhdessä tyylikkään eleganssin kanssa. Muoto ja toiminto törmäävät luoden katseenvangitsijan ilmeen, jossa ostovoimasi, elintärkeät tunnistamisesi ja muut välttämättömät esineesi sijaitsevat siististi. Käsilaukkua tai kukkaroa vähemmän raskaat järjestelylompakot mahtuvat helposti käteesi ja tarjoavat lisätyyliä. Jos pidät suuremmasta laukusta tai kukkarosta, niin järjestäjälompakko mahtuu mielellään sen rajoihin. Pidä kaikki koossa KenkiaLaukut-järjestäjälompakoiden kokoelman ansiosta, joka on saatavilla miellyttävinä väreinä, tyyleinä ja kuvioina. Tuo kaikki yhdessä KenkiaLaukut:n ihanan monipuolisista laukkuista, laukkuista ja kukkaroista.

Naisten bifold lompakot
Jos toivot ohutta lompakkoa, jossa on runsaasti tilaa henkilöllisyydelle, luottokorteille ja vähän muulle, etsi kaksiosainen lompakko. Kompakti koko tarjoaa mahdollisuuden harjoitella minimalismia työpäivälle, päiväretkelle tai illanviettoon. Helppo osa, joka on helppo heittää kukkaroon tai käsilaukkuun, bifold lompakot ovat valmiita mukaan minne olet menossa. Tutustu KenkiaLaukut:n laajaan valikoimaan bifold-lompakoita, joissa on houkuttelevia kuvioita sekä sateenkaari värejä ja kuvioita.

Naisten kolikkotaskuiset lompakot
Raha puhuu ja usko tai älä, se sisältää myös kolikon valuutan. Pidä kolikot kasassa ja valmiina seuraavaan lounaaseen, kahviin tai haamumaksupisteeseen. Helposti käsilaukkuun, kukkaroon tai laukkuun pakattavat KenkiaLaukut-kolikkolompakkokokoelmat mahdollistavat nopean pääsyn tarvittavaan neljännekseen, nikkeliin, penniin tai penniin. Varustettu kiss-lock-suljuksella, joka varmistaa helpon kiinnityksen ja suojaa kolikoiden vuotamista vastaan, KenkiaLaukut-kolikkotaskulompakot pitävät sen salassa.

Naisten rannekorut Käsilaukut ja kukkarot
Pidä arvoesineet ja välttämättömät tavarasi käden ulottuvilla KenkiaLaukut:n naisten rannekkeilla. Nauti organisatorisen lompakon viileästä mukavuudesta ja tyylikkäästä helppoudesta pitäen samalla kaiken yhteydessä henkilöösi, kun olet ulkona. KenkiaLaukut tarjoaa ihastuttavan valikoiman rannekoruja, käsilaukkuja ja kukkaroita, saatavilla useissa eri väreissä, kuvioissa ja tyyleissä.