Miesten Jalkineet, Mekko Kengät
Miesten mekkokengät

Täydennä toimisto- ja juhlaasuja oikealla miesten mekkokenkäparilla. Loafereista Slip-Onsiin on monia erilaisia ​​mekkokenkiä tutkittavaksi.

Meni toimistoon? Tuore pari miesten mekkokenkiä yhdistää koko ilmeesi. Oxfords on työvaatekaappi, joka jokaisen miehen pitäisi omistaa – nauhanahkainen, mokka tai keinotekoinen versio. Pysy klassisissa väreissä, kuten musta, ruskea ja laivasto, jotka ovat erittäin monipuolisia.

Haluatko pukeutua rennomman asun? Pue sitten jalkaan miesten pukukengät ja katso, kuinka ulkonäkösi muuttuu hetkessä kiillotetummaksi. Pari brogues tai tupsu Loafers on täydellinen pukea suosikki farkut. Bonuspisteitä kokeilemisesta terävällä, mantelilla tai pyöreällä varpaalla. Kun tilaisuus on erityisen erityinen, on aika nostaa smokikengät. Pidä se klassisena kiiltävällä siivenkärillä tai cap-toe -tyyleillä.

Meillä on myös loistava valikoima mekkosaappaat. Kun sää muuttuu kylmäksi tai haluat vain pidemmän ja tyylikkään vaihtoehdon, kokeile koon mukaisia ​​mekkosaappaat – ajattele chelsea-, chukka- ja mokasiinityylejä.

Osta miesten mekkokenkiä eri kokoisina KenkiaLaukut:stä.