Miesten Laukut
Miesten laukut ja lompakot
Laukut ovat enemmän kuin vain lisävaruste välttämättömien tavaroidesi säilyttämiseen; ne myös korostavat tyyliäsi. KenkiaLaukut:llä tarjoamme laajan valikoiman miesten laukkuja modernille, muotitietoiselle miehelle.

Valitse neutraalit miesten laukkumme toimistokäyttöön, liiketapaamisiin tai konferensseihin. Isot laukkumme ovat loistava valinta lomille ja lomille. Meillä on myös tyylikkäät miesten lompakot, jotka pitävät tärkeimmät tavarasi turvassa.

Ostooppaasi
Mitä sinun tulee kantaa mukana päivittäin?
Ennen kuin päätät ostaa kantolaukun, päätä ensin, mitä tarvitset mukanasi päivittäin. Istu alas ja tee lista ja sisällytä kaikki mitä tarvitset normaaliin rutiiniin töissä, opiskelussa tai ollessasi poissa kotoa. Sisällytä vain ne asiat, joita käytät päivittäin. Mukana voi olla älypuhelimesi, laturit, kuulokkeet, kirjat, kynät, muistivihko, käsipyyhe, vesipullo, lounasrasia ja joitain kylpytuotteita, jos tarvitset niitä. Arvioi mukanasi tarvittavien tavaroiden määrä, jotta olet valmis ostooppaamme seuraavaan vaiheeseen.

Sling-laukun koko
Sling-laukkuja on saatavana monessa eri koossa pienistä kukkaroista suurempiin, tilavampiin laukkuihin ja lopulta sellaiseen, jota voidaan kuljettaa reppuna. Nyt kun olet päättänyt tavarat, joita tavallisesti kantaisit kantolaukussasi, valitse laukku, johon mahtuu kaikki nämä ja jossa on vielä tilaa jäljellä. Laukkusi ei saa koskaan olla täysin pakattu ja pullistunut kauttaaltaan. Pakattu hihnapakkaus voi olla hankala kantaa, epämiellyttävä eikä liian miellyttävä katsoa. Samanaikaisesti sinulla on oltava ylimääräistä tilaa päivää varten, jolloin saatat joutua kuljettamaan muutamia ylimääräisiä tavaroita.

Kantolaukun kantotapasi on oltava mukava
Laukkuja voidaan kantaa monella eri tavalla, olkapäällä, kädessä, reppuna tai muuna. Päivittäisillä matkoillasi tai työmatkoillasi olet ehkä huomannut, että monet ihmiset kantavat kantolaukkuja ja kantavat niitä eri tavoin. Mikä on sinulle sopiva ja tavallinen tapa, jolla liikut? Tarvitsetko kädet vapaaksi liikkuessasi? Muista, että kaiken kantaminen voi olla väsyttävää, varsinkin jos sinun on tehtävä sitä useita tunteja päivittäin. Kantotyylillä voi siis olla suuri merkitys, ja sen avulla voit valita itsellesi oikean laukun lisäksi tarvittavat soljet ja hihnat, jotka voivat helpottaa taakkaasi.

Oikea materiaali kantolaukullesi
Sling-laukut, kuten olemme sanoneet, voivat olla nahkaa, kangasta, puuvillaa tai jotain synteettistä kangasta. Nahka on asia, joka ei koskaan vanhene, ja jopa näyttää paremmalta vuosien mittaan, jos sitä huolletaan kunnolla. Kanvas on halvempaa, mutta kestää silti kauemmin kuin puuvillasta valmistetut pussit. Synteettiset kankaat, erityisesti taktisissa reppuissa käytetyt, ovat kestävimpiä, mutta voivat olla melko kalliita. Laukkubudjettisi voi vaikuttaa valintaasi, ja jos olet huolissasi muodista ja tyylistä, voit jopa harkita kantolaukun vaihtamista muutaman vuoden välein, jotta sinulla on aina uusinta tyyliä edustava laukku. Jos laukkusi joutuu kokemaan paljon stressiä ja rasitusta matkoillasi ja jatkuvassa säälle altistumisessa, sinun on otettava tämä huomioon oikean materiaalin valinnassa. Lopuksi kustannukset ja budjetti voivat vaikuttaa myös materiaalivalintaan.

Tyylit ja värit
Nyt tämä on alue, jossa sinulla on valinnanvaraa, kun menet torille ostamaan kantolaukkua. Tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja sekä myymälöissä että verkossa, että valinnan tekeminen voi olla melko pelottavaa. Valitse pukeutumistyyliisi sopiva laukku ja valitse mieluiten neutraali väri, joka sopii kaikkeen, mitä tavallisesti käytät. Jos sinulla on siihen varaa, voit aina valita useita laukkuja, jotka sopivat tilanteeseen, johon käytät niitä. Taktiset laukut sopivat naamiointiväreihin, jos se on tyylisi ja tarpeesi.
Testaa kantolaukkuja stimuloidulla kuormalla, joka on lähellä sitä, mitä tarvitset aina mukanasi, ja päätä, mikä on sinulle mukava kantaa. Osta sellainen, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi.

Tarjoamme miesten laukkuja useissa eri tyyleissä, väreissä ja koossa. Osta tyylikkäitä miesten laukkuja KenkiaLaukut:stä.