Miesten Laukut, Crossbody Laukut
Mikä miesten crossbody-laukku sopii sinulle parhaiten?
Miesten ylivartalokassit sopivat täydellisesti melkein mihin tahansa työmatkaan. Tulitpa sitten töihin autolla, junalla tai pyörällä, miesten crossbody- tai messenger-laukku on helppo kuljettaa mukana, jossa on runsaasti tilaa kannettavalle tietokoneelle, avaimille, tekniikalle ja paljon muuta. Täydellinen crossbody miehille sisältää harkitusti sijoitetut taskut sekä sisällä että ulkopuolella, jotka pitävät välttämättömät asiat järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Säädettävän hihnan ansiosta voit varmistaa juuri oikean istuvuuden. Lisäksi crossbody-laukkutyyli on ihanteellinen matkoille, jättäen kätesi vapaiksi tarttuaksesi tarvittavaan kahvikuppiin tai tarkistamaan puhelintasi liikkeellä ollessasi. Suuremmissa crossbody-tyyleissämme riittää nopeaa viikonloppumatkaa, kun taas miesten pienet matkalaukkumme pitävät lompakkosi, passisi ja puhelimesi turvassa lyhyillä retkillä, kuten uuteen kaupunkiin tutustumiseen.

Uusimmat Messenger Laukut miehille
Jossain repun ja salkun välissä, miesten lähettilaukut ovat muodikkaiden miesten suosikkilaukku. Valikoimassamme on erilaisia ​​tyylejä ja siluetteja, älykkäistä miesten nahkalaukkuista urheilullisiin nailonrepputyyleihin, miesten olkalaukkujen valikoimasta löytyy jotakin jokaiselle kaverityypille.

Näytä tyylikkäältä uuden miesten lähettilaukkusi kanssa
Kun miesten design-olkalaukkusi on nyt mukana, on aika päivittää ulkonäköäsi. Miesten nahkakello on äärimmäinen sartorial-lause. Muoti kohtaa toimivuuden tällä kiillotetulla lisävarusteella, joka pitää sinut ajan tasalla ja trendissä. Miesten kengät ovat minkä tahansa asun perusta. Mokkasaappaista tyylikkäisiin lenkkareihin, jotka voidaan pukea ylös tai alas, meillä on kenkiä joka tilanteeseen. Täydennä ilmettäsi jollakin miesten takki- ja päällysvaatteistamme. Vaatipa päivä rohkeaa puffia tai klassista nahkatakkia, se on asustesi tarvitsema viimeistely.

Miesten vyölaukut ovat täydellinen kumppani
Vaikka crossbody- ja messenger-laukut tarjoavat toimivuutta ja tyyliä, et halua missata vyölaukkujen tarjoamaa lisäjoustavuutta ja yksinkertaisuutta. Nauti samasta handsfree-mukavuudesta, jonka kaikki vartalokassit tarjoavat, mutta kompaktissa muodossa vyölaukun kanssa. Käytä sitä vyötärön ympärillä saadaksesi ylimääräisen paikan puhelimen, lompakon ja avainten säilyttämiseen, tai voit halutessasi käyttää sitä vartalon yli. Nämä eivät ole vuosien takaisia ​​pakkauksia; nämä vyölaukut ovat täysin trendikkäitä ja tarjoavat ihanteellisen ratkaisun välttämättömien tavaroiden piilottamiseen ilman ylimääräistä bulkkia.