Miesten Laukut, Lompakot
MIESTEN lompakot
Valuuttasi kantaminen kertoo paljon henkilökohtaisesta tyylistäsi, ja voit olla varma, että annat rohkean lausunnon, kun sinulla on yksi monista KenkiaLaukut:n miesten lompakoista! Menneet ovat ajat, jolloin miesten valuutan siirtoon oli vain yksi tai kaksi vaihtoehtoa. KenkiaLaukut:llä on laaja valikoima uusimpia miesten lompakkotyylejä, mukaan lukien kaksiosaiset lompakot, kolminkertaiset lompakot ja rahaklipsit.

Miesten bifold lompakot
Bifold lompakoissa on kaksi osaa ja ne on taitettu puoliksi. Koska kaksitaitettu lompakko on taitettu vain kerran, se on yleensä ohuempi kuin kolminkertainen (riippuu tietysti täyttötavasta). Vaikka kaksi osaa, toisin kuin kolme kolminkertaisessa osassa, tarjoavat hieman vähemmän tilaa sisällölle, ohuempi muotoilu tekee yleensä paremman vaihtoehdon lompakon kantamiseen housujen taskussa.

Miesten kolminkertaiset lompakot
Kolminkertaisissa lompakoissa on kolme osaa, joissa on kaksi taitetta. Kaksinkertainen taitettuna kolminkertainen lompakko on paksumpi kuin kaksiosainen lompakko, mutta mallista riippuen kolminkertainen lompakko voi viedä vähemmän tilaa taskussa kuin kaksiosainen lompakko. Koska lompakko on jaettu kolmeen osaan, se voi tarjota enemmän tilaa kuin bifold seteleille, korteille tai kolikoille.

Rahaleikkeitä
Rahaklipsit ovat pieniä ja tyylikkäitä. Ne vievät vähemmän tilaa taskussasi ja vapauttavat sinut muovikorttien rolodexin kantamisesta. Rahaleikkeet virtaviivaistavat kulutustottumuksiasi ja tuovat sinut kasvotusten sen kanssa, kuinka paljon rahaa kirjaimellisesti jättää lompakostasi. Vaikka jotkut saattavat pitää rahaklipsiä rajoittavina, ne ovat itse asiassa varsin monipuolisia ja niihin mahtuu jopa 20 taitettua seteliä. Magneettiset rahaklipsit ovat myös erittäin suosittuja ja niillä voidaan kuljettaa useita muovisia luotto- ja henkilökortteja.

Asusteet voivat tuntua merkityksettömältä osalta vaatekaappiasi, mutta totuus on, että ne auttavat kertomaan tarinasi yhtä paljon kuin mikä tahansa muu, jota käytät tai kannat mukanasi. Lompakkosi ei ole poikkeus. Se, miten järjestät ja kannat valuuttaasi, kertoo persoonastasi ja tyylistäsi, jota mikään muu lisävaruste ei voi tehdä, varsinkin kun kannat rahaa ja henkilöllisyystodistusta mukanasi kaikkialla, missä menet. Tämä tarkoittaa, että pidät lompakkoasi tai rahaklipsiäsi mukanasi kaikkialla. Tämä mielessä ja laajasta lompakko- ja rahaklipsivalikoimastamme löydät varmasti juuri oikean vaihtoehdon antamaan juuri oikean lausunnon henkilökohtaisesta tyylistäsi, kun teet ostoksia KenkiaLaukut:ssä!