Miesten Laukut, Rintalaukut
Ostajan opas: Miesten päivälaukut
Kangas, nahka, varkaudenesto, vedenpitävä ja paljon muuta...
Oletpa sitten matkoilla, työmatkalla tai vain muuttamassa paikasta toiseen, on enemmän kuin todennäköistä, että haluat kuljettaa mukanasi joitain asioita, joita tarvitset tai tulet kaipaamaan, nyt kun olet poissa mukavuudesta ja kotisi mukavuutta. Tämä voi olla vain muutamia asioita tai melko vähän, mutta sinun on entistä helpompi kuljettaa niitä, jos sinulla on laukku, joka ei ole liian iso, helppo kuljettaa ja silti tarpeeksi tilava tarpeisiisi.

Laukkutyypit
Nämä laukut voivat olla viikonloppulaukkuja lyhyille matkoille, pusseja tai jopa hygieniatuotekasseja, joita naiset tarvitsevat useammin. Yksinkertainen kantokassi on erittäin käytännöllinen, ja se on vain kahvoilla varustettu laukku, johon mahtuu kannettava tietokone, lompakot, puhelimet, kirjat, paperit, avaimet ja kaikki mitä tarvitset päivittäisille retkillesi. Se on yksinkertaisempi versio yleisemmästä salkusta, se voi roikkua olkapäältäsi tai jäädä puristuksiin käteen. Matkustajat, jotka joutuvat kantamaan vaatteita tai jopa joitain kuntosalilla tarvittavia varusteita, pitävät kassipusseja parempana vaihtoehtona, mutta ne ovat hieman isompia ja niitä voi kantaa tai ripustaa olkapäälle. Messenger-laukut ovat toinen laukkumuoto, josta voit löytää töitä itsellesi. Foliot ovat tämän päivän salkku, ja niiden on oltava helpompi kuljettaa jopa kainalossa.
Ja lopuksi sinulla on reppu ja laukkuja, joista moderni työmatkailija, opiskelijat, ulkourheilijat, retkeilijät ja monet muut ovat tehneet tämän päivän muotia.


Mitä sinun pitäisi ostaa?
Päätä ensin tarpeitasi, jotka ovat päivittäisiä, äläkä niitä satunnaisia ​​matkoja tai retkiä, joita saatat tehdä, jos tarvitset enemmän kantokykyä. Selkäreppu tai kantolaukku on ihanteellinen, kunhan siinä on kapasiteettia kuljettaa sitä, mitä tavallisesti tarvitset. Osta laukku, jota sinun ei tarvitse täyttää täyteen, ja siinä on aina ylimääräistä tilaa jollekin muulle, jota et yleensä kanna mukana. Minkä tahansa laukun valitsetkin, sen on oltava helppo kantaa olkapäillä, rinnan ympärillä tai sinulle sopivalla tavalla. Jos kuljet säännöllisesti julkisilla kulkuvälineillä, voi aina auttaa, jos sinulla oleva laukku jättää kätesi vapaaksi tällaisen matkan työntöä ja vetoa varten.
Osta laukku, joka on valmistettu kestävästä materiaalista, kuten nahasta, kankaasta, puuvillasta tai joistakin kestävistä synteettisistä kuiduista. Valitse väri, joka on neutraali, muotoilu hillitty, sellainen, joka perustuu enemmän mukavuuteen kuin tyyliin.