Naisten Jalkineet, Sandaalit
Naisten sandaalit
Oletko valmis kesään? Osta naisten sandaaleja, saatavilla osoitteessa KenkiaLaukut. Varvastossoista iltasandaaleihin, meillä on kuumimmat mallit joka tilanteeseen.

Naisten sandaalien tarkistuslista:

Kiila sandaalit
Wedge-sandaalit, joissa on paksu viisto pohja, ovat yleensä mukavampia kuin tavalliset korkokengät. Tulet rakastamaan pukemaan niitä suosikkimaximekkosi kanssa. Kiilat näyttävät hyvältä myös farkkujesi kanssa – lisää vain pusero täydentääksesi tätä asua.

Slide Sandaalit
Slide Sandaalit esittelevät avoimen etu- ja takaosan sekä leveän kangaspalan jalan yli. Vaikuttajatyyliin, urheilueläinkuvioihin, logoihin tai metalliväreihin. Yhdistä ne lyhennetyllä t-paidalla ja pyöräilyhousuilla saadaksesi päivän trendikkäitä asuja.

Flip Flop Sandaalit
Etsitkö litteitä sandaaleja naisille? Varvastossuja ei voi koskaan olla liikaa. Yhdistä ne uima-asuista aurinkopuvuihin suosikkisi lämpimän sään kanssa.

Espadrille sandaalit
Espadrille-sandaalit, joissa on yleensä kangaspäällinen ja köysivaikutteinen pohja, ovat välttämättömiä kenkäkokoelmaasi. Muodosta trendikkäät ilmeet, kun pisteytä ne nastoilla, logoilla tai lihavoituilla printeillä. Yhdistä espadrillisi suosikki sundresses, t-paidat ja shortsit.

Block Heel sandaalit
Tarvitsetko kantapäät, joissa on enemmän vakautta? Leveämmällä pohjalla varustetut Block Heel -sandaalit ovat yleensä mukavampia ja helpompia kävellä kuin korkokengät. Haluatko katsoa, ​​joka on niin juuri nyt? Kaksiosaiset lohkokorkosandaalit ovat ehdottomasti välttämättömiä.

Comfort Sandaalit
Etsitkö sandaaleja lisätuella? Pehmustetuilla pohjallisilla ja joustavilla pohjallisilla varustetut mukavuussandaalit ovat sinulle sopivat parit. Tsekkaa ne rennon tai pukeutuneen tyyliin.

Pohjallinen sandaalit
Etsitkö mukavia sandaaleja, jotka ovat trendikkäitä? Rock-sandaalit, joissa on kaikki kesäsuosikit. Boho-vibeille solkipohjalliset sandaalit ovat pakollisia. Näillä sandaaleilla on rohkeita värejä ja hauskoja printtejä, jotta saat näyttävän ilmeen.

Iltasandaalit
Oletko menossa johonkin erityiseen tapahtumaan? Laita paras jalkasi eteenpäin iltasandaaleissa. Muista hankkia uusi mekko ja kytkin uusien kenkiesi kanssa.

Osta naisten sandaaleja, saatavilla osoitteessa KenkiaLaukut.